SMS Alert

SMS-Alert is een toepassing waarmee u op een eenvoudige manier een SMS naar de gebruikers van uw favoriete agents kunt zenden op het moment dat uw agent (weer) beschikbaar is.

Hoe werkt dat? De gebruiker zendt een SMS berichtje met een keyword en een medewerker code naar de short code 7373. Bijvoorbeeld het bericht: xyz 3456

De gebruiker ontvangt een premium SMS bericht (betaald door de ontvanger) als antwoord waarin hij/zij wordt verwelkomt. Vb: We informeren je wanneer je favoriete medewerker weer beschikbaar is.

Ondertussen wordt de SMS van de gebruiker door ons aangeboden aan uw website. Binnen uw website kunt u dit bericht dan (tijdelijk) opslaan.

Op het moment dat uw medewerker zich weer aanmeldt en beschikbaar stelt, kunt u het eerder opgeslagen bericht beantwoorden met een SMS bericht (eventueel gratis voor de ontvanger). Dit bericht is bijvoorbeeld Medewerker 3456 heeft zich zojuist aangemeld. Je kan nu met hem/haar bellen.

Heeft u nog vragen? Neem dan Contact met ons op, we helpen u graag een keuze te maken of om u verder te informeren over de mogelijkheden.


ContactMakers

De specialist in bereikbaarheidsoplossingen.

Beleasy

Wij leveren zakelijke telefonie, servicenummers.

Creditsysteem

Het alternatief voor 090x servicenummers.